Computer reparatie

Of het nu gaat om een computer die helemaal niets meer doet of een die verschrikkelijk traag is. DutchNet help u graag weer aan het werk.

Vaak wordt een computerprobleem niet veroorzaakt door de hardware of een probleem met de elektronica, maar een combinatie van software problemen. In alle gevallen blijft het vervelend en DutchNet helpt u snel weer aan het werk.

Of het nu gaat om het vervangen van een defecte voedingsunit, defect geheugen, een opslag unit die defect is of het weer in het gareel krijgen van de software van uw computer, bij DutchNet bent u aan het goede adres.

Heb je direct computerhulp nodig?

We helpen je graag snel en vooral goed weer aan het werk.

Geen tijd om de computer te brengen of op te halen? Geen probleem! Maak gebruik van onze haal- en breng service.

Onze Tarieven

Onze Service tarieven

# Service Prijs Omschrijving
1 Diagnose kosten € 45,00 Uw computer, laptop of notebook reageert niet meer juist of helemaal niet meer? Vaak kunnen de problemen binnen een relatief korte termijn opgelost worden. Is dit het geval dan betaald u alleen de diagnose kosten, dit zijn altijd uw minimale kosten. Bij reparaties tot € 75,00 wordt altijd tot reparatie overgegaan. Is het geschatte reparatie bedrag hoger dan krijgt u een prijsopgave van de geschatte reparatie kosten.
2 Virus/spyware scan excl. antivirus software/installatie € 75,00 De computer of laptop is traag, reageert vreemd of er verschijnen vreemde meldingen? Dan is het tijd voor een volledige scan van uw apparaat. De genoemde kosten zijn exclusief de kosten voor een nieuw anti-virus pakket.
3 Inwendig reinigen PC € 15,00 Elke computer heeft tenminste 1 of meerdere ventilatoren. Daarmee behoren zij tot de beste stofzuigers in huis of op de zaak. Het regelmatig reinigen, tenminste 1x per jaar, van de binnenkant van de apparaten verhoogd de levensduur van het apparaat. Een schone computer maakt minder geluid dan een vervuilde computer.
4 Inwendig reinigen laptop € 30,00 Elke laptop heeft tenminste 1 of meerdere ventilatoren. Het regelmatig reinigen, tenminste 1x per jaar, van de binnenkant van de apparaten verhoogd de levensduur van dat apparaat en verminderd het lawaai dat de laptop maakt.
5 Vervangen toetsenbord € 45,00 Indien de toetsen van en laptop of niet meer goed of helemaal niet meer reageren, bijvoorbeeld doordat er vocht op het toetsenbord terecht is gekomen, dan kan vaak het toetsenbord succesvol vervangen worden. Bij de oudere modellen was dat vaak een kwestie van een paar klikken. Tegenwoordig moet de hele laptop vaak uit elkaar gehaald worden.
7 DC Jack vervangen € 75,00 Het vervangen van een DC Jack in een moderne laptop. Inclusief opladen en testen werking, exclusief de kosten van de DC Jack.
6 Inwendig reinigen laptop € 30,00 Elke laptop heeft tenminste 1 of meerdere ventilatoren. Het regelmatig reinigen, tenminste 1x per jaar, van de binnenkant van de apparaten verhoogd de levensduur van dat apparaat en verminderd het lawaai dat de laptop maakt.
8 Data recovery € 90,00 Uw harde schijf, USB stick of foto kaartje werkt niet goed meer. De bestanden kunnen niet gevonden worden of de computer start niet meer op?  Vaak kunnen de gegevens nog gered worden. De herstelde bestanden worden op een externe schijf of USB stick opgeslagen. LET OP: dit is een vanaf prijs.
9 Back-up maken € 45,00 Back-up maken van uw gegevens. LET OP: dit is een vanaf prijs en exclusief de kosten voor het back-up medium.