Vochtschade kan problemen veroorzaken met de electronica in uw telefoon of andere apparaten waardoor deze onbruikbaar en beschadigd kunnen raken. Als je je telefoon per ongeluk in het toilet hebt laten vallen of als iemand een vloeistof op je laptop heeft gemorst, kan DutchNet het probleem van je kostbare apparatuur controleren op eventuele schade.

Voorkomen is natuurlijk altijd beter dan genezen. Maar een ongeluk zit in een klein hoekje. Wordt u getroffen door dit ongeluk schakel dan het apparaat zo snel als mogelijk uit, verwijder batterijen als dat mogelijk is. Indien mogelijk open dan het apparaat en leg het in een bak gevuld met rijst. De rijst neemt dan het vocht uit het apparaat op.

Als uw apparaat na deze reddingsactie goed werkt, prima. Echter, na verloop van tijd kunnen er alsnog problemen optreden.
Als de reddingsactie niet het gewenste resultaat heeft gehad laat dan uw apparaat door ons nakijken. Vaak zijn de gegevens nog van wel van het apparaat te redden. Ook als het apparaat zelf niet meer te repareren is, lukt het vaak nog om uw gegevens te redden en op een ander opslagmedium op te slaan.

blog (18)

blog (29)