[vc_row css=”.vc_custom_1493623369275{padding-top: 60px !important;padding-bottom: 20px !important;}”][vc_column offset=”vc_col-md-3″][vc_wp_custommenu nav_menu=”423″ el_class=”services-navigation”][/vc_column][vc_column offset=”vc_col-md-9″][vc_single_image source=”featured_image” img_size=”1024×480″ alignment=”center” css=”.vc_custom_1493632119974{margin-bottom: 0px !important;}”][vc_column_text]

Batterij vervangen

Bij de oudere laptops/notebooks was de batterij snel te vervangen. Dit was vaak een kwestie van 2 grendels verschuiven, batterij verwijderen, nieuwe batterij plaatsen en testen. Klaar terwijl u wacht.

Bij de nieuwe modellen lukt dat helaas niet meer. Net als bij de zogenaamde SmartPhones zit de batterij vaak ingebouwd in de kast en moet de hele kast geopend worden. Niet echt service vriendelijk.

DutchNet helpt u graag met het vervangen van een verouderde of slecht functionerende batterij. Hiervoor moet dan wel een afspraak gemaakt worden. Van de laptop hebben wij het volledige modelnummer nodig. Deze staat vaak vermeld op de onderzijde van de laptop. Als de batterij niet op voorraad is dan wordt hij besteld en krijgt u een berichtje zodra de batterij door ons ontvangen is. Wij maken dan een afspraak om de laptop bij u op te halen en terug te brengen als de batterij en de laptop weer goed functioneren.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row el_class=”bg-secondary”][vc_column][comrepair_cta style=”horizontal” button_href=”https://dutchnet.nl/afspraak-maken/” button_text=”Maak een afspraak”]

Direct computerhulp nodig?

We helpen je weer aan het werk.[/comrepair_cta][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1493631589456{background-color: #f8f8f8 !important;}”][vc_column][vc_empty_space height=”16″][comrepair_section_heading decoration=”decor-1″]

Tarieven

Service tarieven

[/comrepair_section_heading][vc_column_text]

# Service Prijs Omschrijving
1 Diagnose kosten € 45,00 Uw computer, laptop of notebook reageert niet meer juist of helemaal niet meer? Vaak kunnen de problemen binnen een relatief korte termijn opgelost worden. Is dit het geval dan betaald u alleen de diagnose kosten, dit zijn altijd uw minimale kosten. Bij reparaties tot € 75,00 wordt altijd tot reparatie overgegaan. Is het geschatte reparatie bedrag hoger dan krijgt u een prijsopgave van de geschatte reparatie kosten.
2 Virus/spyware scan excl. antivirus software/installatie € 75,00 De computer of laptop is traag, reageert vreemd of er verschijnen vreemde meldingen? Dan is het tijd voor een volledige scan van uw apparaat. De genoemde kosten zijn exclusief de kosten voor een nieuw anti-virus pakket.
3 Inwendig reinigen PC € 15,00 Elke computer heeft tenminste 1 of meerdere ventilatoren. Daarmee behoren zij tot de beste stofzuigers in huis of op de zaak. Het regelmatig reinigen, tenminste 1x per jaar, van de binnenkant van de apparaten verhoogd de levensduur van het apparaat. Een schone computer maakt minder geluid dan een vervuilde computer.
4 Inwendig reinigen laptop € 30,00 Elke laptop heeft tenminste 1 of meerdere ventilatoren. Het regelmatig reinigen, tenminste 1x per jaar, van de binnenkant van de apparaten verhoogd de levensduur van dat apparaat en verminderd het lawaai dat de laptop maakt.
5 Vervangen toetsenbord € 45,00 Indien de toetsen van en laptop of niet meer goed of helemaal niet meer reageren, bijvoorbeeld doordat er vocht op het toetsenbord terecht is gekomen, dan kan vaak het toetsenbord succesvol vervangen worden. Bij de oudere modellen was dat vaak een kwestie van een paar klikken. Tegenwoordig moet de hele laptop vaak uit elkaar gehaald worden.
6 Vervangen batterij € 45,00 Het vervangen van een batterij in een moderne laptop. Inclusief opladen en testen werking, exclusief de kosten van de batterij.
6 Inwendig reinigen laptop € 30,00 Elke laptop heeft tenminste 1 of meerdere ventilatoren. Het regelmatig reinigen, tenminste 1x per jaar, van de binnenkant van de apparaten verhoogd de levensduur van dat apparaat en verminderd het lawaai dat de laptop maakt.
8 Data recovery € 90,00 Uw harde schijf, USB stick of foto kaartje werkt niet goed meer. De bestanden kunnen niet gevonden worden of de computer start niet meer op?  Vaak kunnen de gegevens nog gered worden. De herstelde bestanden worden op een externe schijf of USB stick opgeslagen. LET OP: dit is een vanaf prijs.
9 Back-up maken € 45,00 Back-up maken van uw gegevens. LET OP: dit is een vanaf prijs en exclusief de kosten voor het back-up medium.

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”25″][/vc_column][/vc_row]